Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Valderrobres

Quan l’elegància i la natura es fonen en un únic paisatge

 

Fitxa i descripció del projecte

Data:

2018

Duració del projecte:

3 setmanes, 1 mes

Localitat:

 Valderrobres, Teruel

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una instal·lació de 9,50 metres de llarg i 3,5 metres d’ample

Una piscina d’enveja

Piscina rectangular de formigó en la qual s’ha utilitzat la tècnica de gunitat. Compta amb una escala d’obra amb passamans d’acer inoxidable. La pedra de coronació que envolta la piscina és de la firma SAS, model Tessera de color beig. El revestiment del got està realitzat amb lloseta vítria de color beig de la firma Ezarri Mod. 2576B. La desinfecció de l’aigua es realitza mitjançant cloració Salina Hidrolyne Salt System 33 VS 3.0 by Hayward. Per a la il·luminació s’han instal·lat projectors Led de llum blanca de la firma Astralpool.

Lo millor de la piscina

Destaquem la seva senzillesa, la seva elegància i les seves línies rectes. L’estil minimalista ajuda a la integració de la piscina en l’entorn natural en el qual es troba.

¿Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que aquestes buscant

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies