Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Dissenyem, construïm i mantenim la teva piscina somiada

des de fa més de 10 anys

Experiència i professionalitat

Més de 100 piscines dissenyades a mida i construïdes des de 2006.

Servei integral i equip tècnic propi

Deixa-ho a les nostres mans. Ens ocupem de tot el procés perquè tu només et dediquis a gaudir de la teva nova piscina.

Només marques líders al mercat

Treballem amb col·laboradors i proveïdors de la nostra màxima confiança per oferir-te la millor qualitat i garantia.

Solucions a mida

Perquè no hi ha dues piscines iguals. Cada projecte és únic i necessita unes característiques concretes. A Jarpi t’oferim la solució que estàs buscant.

El plaer de gaudir d’una tarda de piscina sense moure’t de casa és incomparable

Però a l’hora de construir o renovar la teva piscina és normal plantejar-se moltes preguntes.

No et preocupis per res i deixa-ho a les nostres mans.

T’acompanyem durant tot el procés de disseny i creació de la teva piscina per oferir-te una resposta a mida.

El nostre mètode de treball es basa en la personalització i en una planificació acurada de tots els projectes. Només et recomanarem productes, equipaments i solucions que ja hem provat abans i que sabem que són la millor garantia per a la teva piscina.

Què podem fer per a tu?

Jarpi Piscines és una empresa de servei integral per a la piscina. Podem ajudar-te en qualsevol situació relacionada amb la teva piscina.

A més de disseny i construcció, t’oferim de forma exclusiva el servei de manteniment, reforma i posada en marxa a l’inici de la temporada.

La nostra botiga

Quina millor manera d’imaginar-te com quedarà la piscina que has somiat que descobrint en persona les piscines que ja hem dissenyat.

A la nostra botiga trobaràs una piscina Biodesign tal com podria quedar a casa teva, una cascada tematitzada i tots els productes, materials i accessoris que convertiran l’entorn de la teva piscina en un preciós espai de descans i relaxació.

També trobaràs els productes necessaris per mantenir la teva piscina sempre en perfectes condicions: accessoris de neteja, cobertors, bombes de calor, electròlisi salina, dutxes, descalcificadors …

Vull dissenyar i construir la meva piscina

Demana informació sense compromís sobre la teva nova piscina. Som especialistes en piscines de gunite, el sistema de construcció més flexible, resistent i fiable.

Vull reparar o reformar la meva piscina

Demana pressupost per arreglar o actualitzar la teva piscina. Recuperem l’estanquitat del vas mitjançant el sistema de làmina armada o amb impermeabilització i detectem fuites a les canonades sense buidar la teva piscina.

Això diuen els nostres clients de la seva piscina Jarpi

La nostra piscina presentava alguns problemes a les rajoles, els skimmers i les canonades. Vam escollir a Jarpi per la seva reputació i avui gaudim d’una piscina neta, brillant i sense fuites.
L’equip va ser sempre puntual, amable i molt ordenat. El jardí s’havia de buidar cada tarda per fer-hi les reparacions i, al final del projecte, l’àrea que va caldre excavar per accedir a les canonades va quedar en perfecte estat.

Andrew

La construcció de la piscina va ser el primer pas del nostre projecte de renovació general de la casa. La nostra empresa d’obres
ens va recomanar a Jarpi i estem molt contents amb el resultat perquè coincideix perfectament amb les nostres expectatives. A més, tenim un contracte de servei i manteniment per a l’obertura, el tancament i l’atenció en cas d’incidències, que ens permet aprofitar-la al màxim.

Recomano a Jarpi a qualsevol persona que vulgui construir una piscina.

Bérengère de Fromont

A Jarpi Piscines som empresa partner d'aquestes marques:

I treballem amb marques líders en qualitat i innovació:

Contacta amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que aquestes buscant

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies