Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Climatització i Cobertes

Ens passem l’any esperant l’estiu i quan arriba passa molt ràpid.

Et sona aquesta situació?

Ara pots equipar la teva piscina amb un sistema de climatització que et permetrà allargar la temporada de bany i gaudir de la teva piscina sense dependre constantment del bon temps i les temperatures.

Bombes de calor, calentadors elèctrics o els intercanviadors de calor son algunes de les solucions que t’oferim a Jarpi perquè gaudeixis de l’aigua de la teva piscina a una temperatura ideal.

Treballem amb innovadores marques com Piscimar, Zodiac o Astralpool que t’ofereixen màxima garantia de qualitat.

D’altra banda, una alternativa o complement perfecte a la climatització de l’aigua de la piscina, son les cobertes.

Les cobertes a les piscines tenen múltiples funcions i totes elles et permetran gaudir de la teva piscina durant més temps i amb total garantia de seguretat.

Els cobertors actuen com una barrera tèrmica, evitant pèrdues calorífiques i allargant la temporada de bany. Son un complement bàsic per la climatització.

Ens ajuden a optimitzar el rendiment de la piscina, la mantenen mes neta i evita l’evaporació de l’aigua, reduint el seu consum i per tant, el consum de químics.

Les cobertes

Les cobertes també ens proporcionen major seguretat contra possibles caigudes de nens o animals a l’aigua ja que totes les cobertes segueixen la normativa de seguretat, i poden suportar el pes d’una persona o animal en cas que caigués al damunt de la coberta.

A Jarpi Piscines t’ajudem a escollir la millor climatització i cobertes per a la teva piscina.

Vull informació sobre climatització i cobertes

Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies