Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Perelló Vicent

Una piscina de somni en El Perelló

 

Volíem aprofitar l’espai i integrar d’alguna manera aquest espai a la casa. La construcció de la piscina ha permès rehabilitar aquest espai convertint-lo en un lloc acollidor per gaudir-lo amb la familia.

Fitxa i descripció de el projecte

Data:

2018

Duració del projecte:

3 setmanes, 1 mes

Localitat:

 El Perelló, Tarragona

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una instal·lació de 8mts de llarg i 4mts d’ample, més l’escala exterior.

Una piscina d’enveja

Piscina construïda amb formigó mitjançant la tècnica del gunitat. El Revestiment del ”got” està realitzat en lloseta vítria de color beig de la firma EZARRI mod. 2576B. En la coronació de la piscina, trobarem terracota realitzada a mà. El paviment al voltant de la piscina està revestit amb el mateix material. La desinfecció de l’aigua es realitza mitjançant cloració Salina Hidrolyne Salt System 33 VS 3.0 by Hayward. Per a la il·luminació s’han instal·lat projectors Led de llum blanca de la firma Astrapool.

El millor de la piscina

Una de les característiques més significatives d’aquesta preciosa piscina és la seva forma sinuosa. I és que sortir de les formes rectes i apostar per les corbes li donen un toc diferencial que la converteixen en un espai a l’aire lliure molt especial. La piscina queda totalment integrada a l’entorn natural que l’envolta i dóna sensació d’equilibri. Destaca el seu accés a l’interior de la piscina a través d’una rampa amb efecte platja.

¿Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que estàs buscant.

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies