Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Perelló Jordi

Una piscina de somni a El Perelló

 

Volíem aprofitar l’espai i integrar d’alguna manera aquest espai a la casa. La construcció de la piscina ha permès rehabilitar aquest espai convertint-lo en un lloc acollidor per gaudir-lo amb la família

Fitxa i descripció del projecte

Data:

 2014

Durada del projecte:

3 setmanes, 1 mes

Localitat:

 El Perelló, Tarragona

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una instal·lació de 7m de llargària i 3m d’amplada

Una piscina d’enveja

El sistema de construcció és mitjançant formigó gunitat per via seca. Adossada als murs exteriors de la finca, exhibeix una forma rectangular i unes mesures de 7 x 3 x 1.40 de fons. Gràcies a aquest disseny el projecte demostra una exquisida redistribució de l’espai, aconseguint una zona àmplia i confortable que convida al gaudi d’amics i familiars.

El millor de la piscina

Un dels grans encerts, és sens dubte, la seva senzilla forma que s’ajusta a les condicions i limitacions del terreny.

Un altre gran encert d’aquesta piscina, és la coberta corredissa telescòpica. Aquest element s’ha convertit en una de les millors opcions a l’hora d’augmentar.

la vida útil de la làmina per protegir-la dels elements externs, mantenir l’aigua en les millors condicions i poder gaudir la piscina durant gran part de l’any. A causa de l’efecte hivernacle, aquest element concentra la calor del sol per escalfar l’aigua i conservar la temperatura. D’aquesta manera, es poden guanyar de forma natural de 6 a 8 graus.

També limiten el consum d’aigua que es perd per evaporació, es redueixen els productes necessaris per al tractament químic i es redueixen els rentats de filtre en estar la piscina protegida de l’exterior.

Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que estàs buscant

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies