Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Perelló Ctx

Un banc d’hidromassatge, una cascada i un entorn natural espectacular conformen un espai de relax ideal al Perelló

Fitxa i descripció del projecte

Data:

2014

Duració del projecte:

3 semanas , 1 mes

Localitat:

 El Perelló, Tarragona

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una instal·lació de 6,50 metres de llarg i 4 metres d’ample

Una piscina d’enveja

Piscina construïda amb formigó mitjançant la tècnica del gunitat. El revestiment del got està realitzat amb lloseta vítria de la firma EZARRI de la col·lecció IRIS mod. MOON. El sistema de depuració consta d’un filtre Atlas, amb el medi filtrant de vidre, que proporciona una millor filtració i una bomba de recirculació Mod. Victoria de la firma AquaRite. Per a la il·luminació, s’han instal·lat projectors Led de llum blanca de la firma Astralpool.

Lo mejor de la piscina

Diseñada con un relajante banco lateral de hidromasaje y una cascada que quedan perfectamente integrados en el conjunto de la piscina y en medio de un entorno natural espectacular. La cascada ofrece un toque natural y como el remate superior de la piscina, estan realizados en piedra caliza picada a mano. Cuenta además con bomba de calor de la firma Hayward que permite alargar la temporada de baño a través de una buena climatización del agua.

¿Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que aquestes buscant 

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies