Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Perelló B.M.

La fusió perfecta d’una piscina i el seu entorn natural al Perelló

Fitxa i descripció del projecte

Data:

2017

Duració del projecte:

3 setmanes, 1 mes

Localitat:

 Perelló, Tarragona

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una piscina de 12 metres de llarg i 3 metres d’ample

Una piscina d’enveja

El sistema de construcció és formigó gunitat. El revestiment del got està realitzat amb lloseta vítria de color beig de la firma EZARRI Mod. 2576B. A la coronació de la piscina, trobem terracota realitzada a mà. El paviment al voltant de la piscina està revestit amb el mateix material. El sistema de depuració s’ha instal·lat al fons de la piscina, en una caseta d’obra. Consta d’un Filtre Hydroline by Hayward amb càrrega de vidre filtrant, per a una millor filtració de l’aigua i amb una bomba de recirculació amb plaques solars, que ens permet fer funcionar la piscina sense despeses de l’electricitat. Per a la il·luminació s’han instal·lat projectors Led de llum blanca de la firma Astralpool.

El millor de la piscina

Una piscina senzilla, que es fusiona amb un bonic entorn natural creant sensació d’infinit. Destaca especialment l’accés a l’interior de la piscina a través d’una rampa de dos metros de llarg per tres d’ample amb efecte platja.

¿Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que aquestes buscant 

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies