Avinguda Catalunya, 26-28. El Perelló, Tarragona.

Ginestar

La combinació perfecta entre estil i comoditat en aquesta preciosa i pràctica piscina a Tarragona

Fitxa i descripció del projecte

Data:

2017

Duració del projecte:

3 setmanes, 1 mes

Localitat:

 Ginestar, Tarragona

d

Mesures de la piscina:

 Es tracta d’una piscina de 7,50 metres de llarg i 3 metres d’ample

Una piscina d’enveja

El sistema de construcció és formigó gunitat. El revestiment del got està realitzat amb lloseta vítria de la firma Ezarri de la sèrie Iris mod. Azur. La coronació està realitzada mitjançant tarima sintètica Deckor model Elegance. El sistema de depuració consta d’un Filtre amb càrrega de vidre filtrant, per a una millor filtració de l’aigua i amb una bomba de recirculació tot de la marca Hidrolyne by Hayward, instal·lada en una caseta preexistent. Per a la il·luminació s’han instal·lat projectors Led de llum blanca de la firma Astralpool.

El millor de la piscina

La combinació perfecta entre estil i comoditat s’uneixen en aquesta preciosa i pràctica piscina. Compta amb un passamà d’acer inoxidable que dona suport a l’escala per accedir i sortir de la piscina. Amb una petita i estilosa cascada en acer inoxidable que li dona un toc distintiu. A més a més de relaxar-te baix la cascada, el sinuós so del caure a l’aigua, aporta un efecte de calma i benestar.

¿Vols una piscina així?

 

Ens posarem en contacte amb tu i junts començarem a pensar en la piscina que aquestes buscant 

 

    Aquest lloc web utilita galetes pròpies i de tercers amb la finalitat d'obtenir informació estadística sobre la base de dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de galetes , on trobaràs la manera d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
    Aviso de cookies